«Ώρα μηδέν» για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ

Ορίστηκε με τον Προμηθέα ο «ανεπιθύμητος», Αναστόπουλος κι εφόσον οι Πειραιώτες δεν κατέβουν τότε θα υποβιβαστούν στην Α2
Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 16:33
UPD:17:23
OLYMPIAKOSBC.GR
A- A A+

«Ώρα μηδέν» για τον Ολυμπιακό!

Η ΚΕΔ στη σημερινή της συνεδρίαση όρισε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στο ματς με τον Προμηθέα (8/05), έναν εκ των τριών ρέφερι που δεν επιθυμούν οι «ερυθρόλευκοι» να «σφυρίξουν» σε κάποιο από τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος.

Η πειραϊκή ΚΑΕ έχει απειλήσει πως σε περίπτωση ορισμού κάποιων εκ των «ανεπιθύμητων» διαιτητών (Μάνος και Παναγιώτου οι άλλοι δύο) δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, κάτι που εφόσον ισχύσει στην περίπτωση αυτή, τότε θα επιφέρει τον υποβιβασμό της ομάδας.

Μέχρι πρότινος και συγκεκριμένα από τον περασμένο Φεβρουάριο και τα όσα έγιναν μετά την αποχώρηση της ομάδας από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, κανείς από τους τρεις προαναφερθέντες ρέφερι δεν είχε οριστεί σε αγώνες των «ερυθρόλευκων».

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν. Όπως έγινε γνωστό, ο Αναστόπουλος, που τοποθετήθηκε στην πρώτη κληρωτίδα με άλλους διεθνείς διαιτητές, κληρώθηκε για να σφυρίξει στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός.

Με βάση τον κανονισμό κι εφόσον οι Πειραιώτες υλοποιήσουν τις απειλές τους και δεν παραταχθούν στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Α1, τότε θα υποβιβαστούν αυτόματα στην Α2.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις