Ανασυγκροτείται η Κ.Ο. του Ποταμιού

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 12:29
UPD:13:05
Nikos Libertas / SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Δημιουργείται εκ νέου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει πλέον πέντε βουλευτές, καθώς ο Γιώργος Αμυράς και η Κατερίνα Μάρκου - που είχαν αποχωρήσει - παραιτήθηκαν για να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία. Τις έδρες τους κατέλαβαν ο Νίκος Νυφούδης και η Αντιγόνη Λυμπεράκη, που ανήκουν στο Ποτάμι.

Για το θέμα υπήρξε γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής, ενώ ο Νίκος Βούτσης έστειλε επιστολή στον κ. Θεοδωράκη ενημερώνοντάς τον πως η αρμόδια υπηρεσία του κοινοβουλίου θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ανασυγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής.

Προηγήθηκαν σχετική επιστολή του κ. Θεοδωράκη προς τον πρόεδρο της Βουλής, στις 2 Μαΐου, καθώς και σημερινή επιστολή των πέντε βουλευτών.

«’Περπατάμε πολύ μακριά, περπατάμε μακριά’, όπως λέει και ο Springsteen. Το Ποτάμι απέκτησε ξανά Κ.Ο. Αν και ποτέ δεν έπαψε, χάρη στους Γ. Μαυρωτά και Σπ. Λυκούδη να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση» έγραψε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας: «Επόμενος σταθμός νίκης η 26η Μαΐου. Hello Sunshine».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή