Ο Βασιλειάδης εξετάζει τα ενδεχόμενα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 00:35
UPD:00:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Η συγκέντρωση δεκάδων οπαδών έξω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου το βράδυ της Τρίτης (7/5), οι οποίοι φώναξαν υβριστικά συνθήματα και η εν γένει τεταμένη κατάσταση, θέτουν εν αμφιβόλω την τέλεση του αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου στο ΣΕΦ (17:30) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, που είναι και η τελευταία στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ και έως τώρα είχαν διατεθεί πάνω από 7.000 εισιτήρια.

Το αποψινό συμβάν, ωστόσο, έχει προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στην κυβέρνηση και δη στον καθ΄ ύλην υπεύθυνο, τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος ήδη ζήτησε ενημέρωση για το περιστατικό στο σπίτι του διεθνή διαιτητή.

Ως εκ τούτου και χωρίς να είναι τίποτα οριστικό ακόμη, προς εκτόνωση της κατάστασης εξετάζεται η αναβολή της αναμέτρησης, ακόμη και η διεξαγωγή της κεκλεισμένων των θυρών, αν και όπως προαναφέρθηκε έχει διατεθεί μεγάλος αριθμός εισιτηρίων. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις