Πέθανε ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Φρέντι Σταρ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 13:57
UPD:14:18
A- A A+

Ο Βρετανός κωμικός Φρέντι Σταρ πέθανε, σε ηλικία 76 ετών. Ο διάσημος ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Costa Del Sol στην Ισπανία από τον φροντιστή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο θάνατος του Σταρ είναι πιθανόν να οφείλεται σε έμφραγμα. Το τελευταίο διάστημα, η υγεία του ήταν βεβαρημένη και σπάνια δεχόταν επισκέψεις. «Ήταν πολύ ήσυχος από τότε που είχε μετακομίσει εδώ, και σπάνια έβγαινε από το διαμέρισμά του τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ένας γείτονάς του.   

Την προηγούμενη Τετάρτη, είχε απευθύνει μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στην εξάντληση που ένιωθε και ευχαριστώντας «από τα βάθη της καρδιάς του» τον κόσμο. Τον θάνατο του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του με μία σύντομη ανακοίνωση μέσα από τη σελίδα του καλλιτέχνη. «Θέλω να επιβεβαιώσω πως ο Φρέντι πέθανε. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη, ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς όλων των εποχών», έγραψε.   

Ο Φρέντι Σταρ είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως τραγουδιστής κατά την δεκαετία του ’60 στο συγκρότημα The Midnighters, ωστόσο η καριέρα του απογειώθηκε μετά την εμφάνισή του στο γνωστό βρετανικό τάλεντ σόου, «Opportunity Knocks». 

Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την εκκεντρική και συχνά απρόβλεπτη συμπεριφορά του, ενώ πήρε μέρος σε πολλές σειρές κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.  

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή