Β. Λεβέντης: Θα φύγετε από τη χώρα και θα σας συνοδεύει ένα όνειδος

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 17:58
UPD:18:09
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κριτική στην κυβέρνηση για το χρόνο που επέλεξε να εξαγγείλει τις παροχές, άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

A- A A+

Κριτική στην κυβέρνηση για το χρόνο που επέλεξε να εξαγγείλει τις παροχές, άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας «εσείς διδάσκετε ήθος σε όλη την Ευρώπη με αυτό τον τρόπο, με 500 ευρώ, προσλήψεις και μονιμοποιήσεις συνταξιούχων;»

«Πηγαίνετε σε όλη την Ευρώπη και αν δείτε 3 μέρες πριν τις εκλογές να δίνει το κράτος πριν τις εκλογές 500 ευρώ...», συμπλήρωσε αφήνοντας αιχμές για το προεκλογικό υπόβαθρο των παροχών που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό, ενώ αναφερόμενος στο περιεχόμενο των μέτρων ανέφερε ότι «σήμερα ο κόσμος είναι τόσο δυστυχισμένος που και 1 ευρώ να του δώσεις...έχει φτάσει η Ελλάδα και η κοινωνία στην εξαθλίωση».

Εν συνεχεία επισήμανε ότι «λέτε ότι επανορθώνετε, επειδή πάει καλά η οικονομία. Φέρατε καμία ανάπτυξη; Η οικονομία πήγε καλά επειδή στίψατε και μαδήσατε όλη τη χώρα» για να προσθέσει απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση: «Θα φύγετε από τη χώρα και θα σας συνοδεύει ένα όνειδος».

Μιλώντας για το μεταναστευτικό και τις αντιδράσεις της Ευρώπης, τόνισε πως «έχει πολλές αδυναμίες, ούτε αλληλεγγύη δείχνει. Δεν μπορούν ορισμένα κράτη να κλείνουν σύνορα και να αφήνουν τους άλλους να σηκώνουν τα βάρη».

Για το σκοπιανό έκανε λόγω για προδοσία η οποία «δεν θα περάει έτσι εύκολα». «Θα υπάρξουν και δίκες για το σκοπιανό», υπογράμμισε.

naftemporiki.gr

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή