Στ. Θεοδωράκης: Η Ευρώπη μπορεί να προσφέρει πολλά στους Έλληνες εάν αναγεννηθεί

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 16:59
UPD:17:04
topotami.gr
A- A A+

«Οι εκλογές στις 26 Μαΐου είναι μια αφορμή για να πουν οι Έλληνες ότι είναι υπέρ της αναγέννησης της Ευρώπης» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Κοζάνη, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Όπως υπογράμμισε, «η Ευρώπη μπορεί να προσφέρει πολλά στους Έλληνες, εάν αναγεννηθεί κι αν εφαρμοστούν όλα αυτά που ζητάμε για την αναγέννησή της».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε με τον δήμαρχο τη πόλης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος τον ξενάγησε στη νέα ιστορική Κοβεντάρειο Δημοτική βιβλιοθήκη, που θεωρείται η σημαντικότερη στα Βαλκάνια. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από τον δήμο με χρήματα της Ε.Ε. κι επισήμανε πως τώρα πρέπει άμεσα να απελευθερωθούν οι διαδικασίες ώστε αυτός ο εθνικός πλούτος της Κοζάνης να γεμίσει με κόσμο κι επιστήμονες.

Παράλληλα, είπε πως οι πολίτες έχουν κουραστεί από τα ψέματα των παλιών, αλλά και των νέων κομμάτων εξουσίας κι εκτίμησε πως θα τιμήσουν στις ευρωεκλογές το Ποτάμι, με στόχο το 5% και τους δύο ευρωβουλευτές. Ερωτηθείς αν στηρίζει την υποψηφιότητα του δημάρχου, ξεκαθάρισε πως «είμαστε στο πλευρό του, γιατί έχουμε πειστεί ότι ο δήμος Κοζάνης είναι σε καλά χέρια».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή