Η Νικαράγουα εκδίωξε τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 13:27
UPD:13:37
EPA/JEFFREY ARGUEDAS

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της  Εθνικής Νικαράγουας κόντρα στην Κόστα Ρίκα

A- A A+

Μετά τη λιποταξία του αρχηγού της Εθνικής Κούβας, Γιασμάνι Λόπες, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν -όπως αναφέρθηκε από τα μέσα ενημέρωσης του νησιού- ύστερα από τη συντριβή (0-7) από το Μεξικό στην Πασαντένα, στο πλαίσιο του Gold Cup, η διοργάνωση πρόσφερε ακόμη ένα... επεισόδιο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, την εκδίωξη τριών ποδοσφαιριστών από την Εθνική Νικαράγουας: του μέσου Μάρλον Λόπες, του κεντρικού αμυντικού Κάρλος Μοντενέγρο και του επιθετικού Κάρλος Τσαβάρια, επειδή πέρασαν τη νύχτα στο ξενοδοχείο με εταίρες, λίγες ώρες μετά από τη βαριά ήττα (0-4) απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Η απόφαση ελήφθη από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Χένρι Ντουάρτε, σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της λατινικής χώρας.

«Αποφασίσαμε να εκδιώξουμε τους τρεις παίκτες για μια σοβαρή πειθαρχική παράβαση που έλαβε χώρα τη νύχτα της Κυριακής 16 Ιουνίου, μόλις τέσσερις ώρες μετά το παιχνίδι. Η Νικαράγουα θα συνεχίσει στο Gold Cup με μόνο 20 παίκτες», υπογραμμίζεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει η Sun, οι Τσαβάρια, Μοντενέγρο και Λόπες αναγνωρίστηκαν από την ασφάλεια, ύστερα από παρακολούθηση των βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου.

«Αφού ενημερώθηκα από την ασφάλεια και είδα τα βίντεο, είπα στον Μοντενέγρο και τον Τσαβάρια να φτιάξουν τα πράγματά τους και να φύγουν», δήλωσε ο Ντουάρτε.

«Όταν μπήκα στο δωμάτιο του Λόπες ένα κορίτσι βγήκε από το ντους, γι΄ αυτό του είπα να συνεχίσει τη γιορτή του αλλά πως όταν τελειώσει, θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις