Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άσκηση μείζονος ατυχήματος

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 15:21
UPD:15:23
Δελτίο Τύπου
A- A A+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άσκηση μείζονος ατυχήματος στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, παρουσία του Διοικητή Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) υποναύαρχου Παναγιώτη Χατζάκη και του Συντονιστή Επιθεωρήσεων της Γενικής Επιθεώρησης Πολεμικού Ναυτικού (ΓΕΠΝ) αρχιπλοίαρχου Λουκά Ανδρέου.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού από το Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ), το Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ) και το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ). Επίσης συμμετείχε με προσωπικό και μέσα ο Ειδικός Διακλαδικός Λόχος ΠΒΧ Άμυνας (ΕΔΛΟ/ΠΒΧ), η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ), το Πυροσβεστικό Σώμα (ΠΣ), το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), η Εθελοντική Ομάδα Διασωστών Κορυδαλλού (ΕΔΟΚ), η Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου (ΕΟΠΠ), το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά, η Ομάδα Διάσωσης Δέλτα, η Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Κατά την άσκηση ελέγχθηκε η πληρότητα σχεδίασης αντιδράσεων, ο βαθμός ετοιμότητας και η ικανότητα διεύθυνσης και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για αντιμετώπιση ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή