Ξέγνοιαστες διαδρομές με ασφάλεια

Η Opel προσφέρει πρακτικές λύσεις εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 21:49
UPD:21:49
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση 

Διακοπές σημαίνει ξεγνοιασιά και χαλάρωση, ωστόσο ιδιαίτερα σημαντική είναι η ασφαλής φόρτωση και μεταφορά των αποσκευών. Για τον σκοπό αυτό, η Opel προσφέρει μία ποικίλη γκάμα πρακτικού εξοπλισμού στα διάφορα μοντέλα της. Η ευρυχωρία και η ευελιξία του χώρου αποσκευών αποτελούν ισχυρά πλεονεκτήματα των station wagon της Opel, Astra Sports Tourer και Insignia Sports Tourer.

Η Opel προέβλεψε και την εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών, όταν είστε φορτωμένοι: η ελεγχόμενη μέσω αισθητήρα (προαιρετική επιλογή) πέμπτη πόρτα των Astra, Insignia Sports Tourer και Grandland X ανοίγει με μία κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το FlexOrganizer® (αξεσουάρ) διατηρεί την τάξη στον χώρο αποσκευών του Sports Tourer. Χάρη στις ράγες του δαπέδου, τα διαχωριστικά και τα άγκιστρα, το καθετί παραμένει σταθερά στη θέση του όσο δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι.

Όπως για τα station wagon μοντέλα, έτσι και για το Grandland X διατίθεται προαιρετικά ένα διαχωριστικό για την προστασία του χώρου επιβατών από αντικείμενα που υπάρχουν στον χώρο αποσκευών. Για να αποτρέψετε τη μετατόπιση αποσκευών, κυρίως σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, διατίθεται δίχτυ ασφαλείας, το οποίο στερεώνεται με κρίκους ή/και άγκιστρα πρόσδεσης στο πάτωμα. Προσφέρονται κι άλλα έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, όπως τα πατάκια δύο όψεων και τα αδιάβροχα καλύμματα δαπέδου.

Όσοι θέλουν να πάρουν περισσότερες αποσκευές μαζί τους, θα βρουν μια μεγάλη γκάμα ευέλικτων συστημάτων μεταφοράς και σχαρών που δημιουργούν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Με στάνταρ ράγες οροφής, τα Opel Sports Tourer μπορούν να μεταφέρουν φορτία έως 75 κιλά (Astra), 85 κιλά (Grandland X), ακόμα και 100 κιλά (Insignia) στην οροφή. Γι' αυτό, άλλωστε, η Opel προσφέρει μια ποικιλία από μπαγκαζιέρες οροφής και σχάρες για τη μεταφορά ποδηλάτων στο πίσω μέρος του οχήματος, εύχρηστες στη φόρτωση / εκφόρτωση και εύκολες στην εγκατάσταση.   

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή