Εύσημα Γεροβασίλη-αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. σε τρεις αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 18:20
UPD:18:23
www.astynomia.gr
A- A A+

Τους τρεις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οι οποίοι με την άμεση παρέμβασή τους κατάφεραν να σώσουν τη ζωή πολίτη, συνεχάρησαν σήμερα η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, κι ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Πρόκειται για τον υπαστυνόμο Α΄ Παναγιώτη Βουλή, τον αρχιφύλακα Δημήτριο Σταυροθεόδωρο και τον ειδικό φρουρό Νικόλαο Βαρσαμόπουλο, οι οποίοι βραδινές ώρες της 18ης Ιουνίου, στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες σε πολίτη, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα υγείας και είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε Νοσοκομείο.

WWW.ASTYNOMIA.GR

Εκφράζοντας την ευαρέσκειά της, η υπουργός σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει όλες τις επιχειρησιακές δυνατότητες για να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. «Η αστυνομία δίνει καθημερινά εξετάσεις σε όλα τα μέτωπα. Και στον ρόλο της ως κατασταλτικού μηχανισμού, και στην ετοιμότητα, και στην αποτροπή. Και πάντα κρίνεται από το μέτρο. Με πράξεις όπως η δική σας, η αστυνομία δείχνει και το ανθρώπινό της πρόσωπο» ανέφερε.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η υπουργός και ο αρχηγός προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στους τρεις αστυνομικούς.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή