Λυσάνδρου: Οι αγώνες κατάταξης σημαντικότερη καινοτομία

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 20:55
UPD:21:00
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στις αλλαγές του φετινού πρωταθλήματος εστίασε ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, στο πλαίσιο της κλήρωσης για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο πρόεδρος της Λίγκας αναφέρθηκε στις καινοτομίες που εισάγονται από φέτος και στις δράσεις της διοργανώτριας αρχής για να μπει το πρωτάθλημα στην καθημερινότητα του Έλληνα φίλαθλου.

«Πριν λίγους μήνες προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Θεσπίσαμε τους αγώνες κατάταξης, που αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Θέλαμε στρατηγικά να χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα γύρω από το ποδόσφαιρο. Στη δική μας λογική, το άθλημα παίζεται κάθε μέρα, από κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά της Γης», είπε ο κ. Λυσάνδρου.

«Με βάση την τεχνολογία, αποφασίσαμε στην υλοποίηση δράσεων που θα βάλει τη Super League στην καθημερινότητά μας. Θα αλλάξει η ιστοσελίδα της Λίγκας, θα αξιοποιηθεί το κανάλι στο YouTube, θα χρησιμοποιηθούν πιο πρακτικά τα social media και θα κανουν το πρωτάθλημά μας εμπειρία», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Μέσω υπολογιστή θα καταρτιστεί το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς. Φέτος υπάρχει προγραμματισμός από την 1η ως την τελευταία αγωνιστική και αυτό γίνεται επίσης για πρώτη φορά. Εύχομαι σε όλους μια καλή σεζόν με έντονα συναισθήματα και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις