Β. Κικίλιας: Οι εκλογές μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να αλλάξει σελίδα

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 09:14
UPD:09:17
Nikos Libertas / SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Ως μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να αλλάξει σελίδα, να αλλάξει παράδειγμα χαρακτηρίζει τις εκλογές της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. στην Α' Αθήνας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας για σημείο καμπής.

«Η Νέα Δημοκρατία καλύπτει αποτελεσματικά το χώρο της δεξιάς μέχρι τις παρυφές της δημοκρατικής αριστεράς. Δηλαδή, την ισχυρή και δυναμική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Είναι και θα παραμείνει το μεγαλύτερο και παραδοσιακότερο ελληνικό κόμμα, που έχει πει αλήθειες και έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία» τονίζει μιλώντας στο «Παρασκήνιο».

Και προσθέτει ότι «από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι ενισχύεται το ποσοστό των Ελλήνων που επιθυμούν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο ελληνικός λαός έχει αισθητήριο και κατανοεί το μέγεθος του διακυβεύματος».

Ο κ. Κικίλιας επιτίθεται στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό, σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε, ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την ιστορική μας παρακαταθήκη, να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας και να εκχωρήσει γλώσσα και ταυτότητα, για να ικανοποιήσει μια ισχνή μειοψηφία αριστερών διεθνιστών».

Παράλληλα λέει για τη Ν.Δ. ότι θα εποπτεύσει πολύ προσεκτικά τη συμμόρφωση της άλλης πλευράς. «Στη διαδικασία ένταξης των βορείων γειτόνων μας στην Ε.Ε., θα δούμε όλα τα κεφάλαια ένα προς ένα ξεχωριστά, διατηρώντας το δικαίωμα του βέτο. Θα μεριμνήσουμε και για την προστασία των συμφερόντων των 10.000 μακεδονικών προϊόντων που μένουν «ξεκρέμαστα». Και τέλος, θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη και διαρκή επικοινωνιακή εκστρατεία», προσθέτει.

Επιπλέον, επικρίνει την κυβέρνηση για τα θέματα ασφάλειας και ξεκαθαρίζει ότι «το δικαίωμα στην ασφάλεια είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας μας και δεν έχει αριστερό ή δεξιό πρόσημο. Αν ο λαός μάς εμπιστευθεί, να είναι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στην απαίτηση για ασφάλεια».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή