ΔΕΔΔΗΕ: «Μάχη» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 11:42
UPD:11:44
Konstantinos Tsakalidis / SOOC/
A- A A+

Τις βραδινές ώρες σήμερα αναμένεται η αποκατάσταση των περισσοτέρων προβλημάτων ηλεκτροδότησης στη Σιθωνία, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ στην περιοχή της Κασσάνδρας τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς σε συνεργασία με τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, προκειμένου, αφού αποκατασταθούν οι ζημιές στις γραμμές υψηλής τάσης, να επανηλεκτροδοτηθεί και το δίκτυο της μέσης και χαμηλής τάσης.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Β. Ελλάδας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Έδεσσας, Κοζάνης, Κατερίνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα σε περιοχές της Κομοτηνής και της Βέροιας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Χαλκιδική, επισημαίνει ότι τα  συνεργεία της εταιρείας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων σε πλήρη ετοιμότητα, ξεκινώντας την επιθεώρηση και προχωρώντας σταδιακά στην αποκατάσταση των ζημιών.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή