Ερντογάν: Οι απειλές των κυρώσεων δεν κάμπτουν την Τουρκία

Μήνυμα για την 96η επέτειο της υπογραφής της συνθήκης της Λωζάννης
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 15:27
UPD:15:32
REUTERS/JORGE SILVA
A- A A+

Οι απειλές των κυρώσεων δεν πρόκειται να κάμψουν την Τουρκία ούτε να σταματήσουν τη δράση της, και συγκεκριμένα «τη δίκαιη υπόθεσή της», όπως το έθεσε στο μήνυμα που θέλησε να περάσει σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή την 96η επέτειο της υπογραφής της συνθήκης της Λωζάννης.  

«Καμιά απειλή μέτρων δεν θα κάνει την Τουρκία να εγκαταλείψει τη δίκαιη υπόθεσή της», τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με το Anadolu, για να προσθέσει ότι «ο Εθνικός Αγώνας που δώσαμε εναντίον του πιο ισχυρού στρατού του κόσμου επιστεγάστηκε με τη συνθήκη της Λωζάνης η οποία είναι το έγγραφο ανεξαρτησίας της χώρας μας».

«Η Τουρκία, όπως και πριν από ένα αιώνα έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να εξολοθρεύσει κάθε είδους απειλή ενάντια στην ανεξαρτησία της, τη συνέχειά της, τη γαλήνη και ασφάλεια των πολιτών της. Τα βήματα που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα στην ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία αποκαλύπτουν καθαρά την ευαισθησία μας για προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων του λαού μας και των Τουρκοκυπρίων. Καμιά καθαρή ή συγκεκαλυμμένη απειλή μέτρων δεν θα κάνει την Τουρκία να εγκαταλείψει τη δίκαιη υπόθεσή της», πρόσθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή