Όσκαρ: Πρόωρα φαβορί για τις υποψηφιότητες από τις εταιρείες στοιχημάτων

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 08:30
A- A A+

Η τελετή απονομής των Όσκαρ είναι ακόμα μακριά και η κινηματογραφική χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν από τώρα για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα φύγουν από την τελετή των βραβείων με το χρυσό αγαλματάκι ανά χείρας.

Μετά τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τώρα έρχεται και η υποψηφιότητα του Χοακίν Φίνιξ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Τζόκερ», όπου ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο.

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, το γεγονός ότι η ταινία «Τζόκερ» θα συμμετάσχει σε δύο Φεστιβάλ κινηματογράφου -αυτό της Βενετίας και αργότερα στου Τορόντο, κάτι σπάνιο για ταινίες που βασίζονται σε ιστορίες κόμικς-, δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα στον Φίνιξ για να κερδίσει το Όσκαρ α΄ αντρικού ρόλου.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες οι  εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι ισχυρές υποψηφιότητες είναι αυτές των Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν, Έλεν Μίρεν και της Σίρσα Ρόναν.

Οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν όταν θα πλησιάζει η τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Προτεινόμενα για εσάς