Ν. Παππάς: Νέο ρεσιτάλ ψεύδους από τον κ. Γεωργιάδη

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 13:42
UPD:13:54
Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
A- A A+

«Ρεσιτάλ ψεύδους» χαρακτήρισε τη σημερινή συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς, κατηγορώντας τον κ. Γεωργιάδη ότι «στο ψέμα δεν έχει ανταγωνιστή».

Απαντώντας στις αιχμές του κ. Γεωργιάδη για την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Παππάς αντέτεινε πως «η μόνη “επένδυση” στην οποία προχωρά η Ν.Δ. είναι η εξυπηρέτηση των μεγάλων και φιλικών της επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Στο Ελληνικό προστασία μνημείων και ποιότητας οικιστικού περιβάλλοντος πιάνει, τσιμέντο παντού και σκέτο προς όφελος του επενδυτή γίνεται» σχολίασε, ενώ σε ό,τι αφορά την Επιτροπή Ανταγωνισμού, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «παύει μέλη ανεξάρτητων αρχών για να προσφέρει ασυλία στον ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του μοναδικού πρακτορείου διανομής Τύπου».

«Ο κ. Γεωργιάδης έχει πάει το ψέμα σε άλλο επίπεδο. Μας έλεγε για μπουλντόζες που θα πιάσουν δουλειά στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της Ν.Δ. και το μόνο που βλέπουμε είναι αποφάσεις – δώρο στη Lamda Development. Σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ψεύδους. Χαρακτήρισε την κ. Θάνου στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα έπαυαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ακόμα και αν αυτός προέρχονταν από τη Ν.Δ.» πρόσθεσε ο κ. Παππάς για να καταλήξει: «Το παρελθόν τους με τον κ. Κυριτσάκη, “φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη” όπως έλεγαν τα ΜΜΕ, ως πρόεδρο της Επιτροπής και τον κ. Μυλωνάκη, ο οποίος εκτός από διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Αρχής ήταν και σύμβουλος του τότε υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τους διαψεύδει πανηγυρικά».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή