«Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών» στη μικρή οθόνη

Τηλεοπτική μεταφορά της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 08:06
A- A A+

Η αμερικανική κολοσσιαία εταιρεία Amazon ανακοίνωσε ότι μέσα σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία για την τηλεοπτική μεταφορά της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών».

Η σειρά του τηλεοπτικού στούντιο της Amazon αναμένεται να είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή, καθώς θα κοστίσει τουλάχιστον ένα δισ. δολάρια.

Η προπαραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και τα γυρίσματα θα αρχίσουν στο Όκλαντ «μέσα στους επόμενους μήνες».

Ήδη, η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι η σειρά θα προβάλλεται για αρκετές σεζόν και η δράση της θα τοποθετείται πολύ καιρό πριν από τα γεγονότα που καταγράφονται στις ομότιτλες ταινίες του Πίτερ Τζάκσον.

Ο Τζάκσον δεν έχει άμεσα ανάμειξη στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος φαντασίας του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν, παρότι τον περασμένο χρόνο ευχήθηκε στους δημιουργούς της τα καλύτερα και δήλωσε διαθέσιμος σε περίπτωση που χρειαστούν συμβουλές.

Η Amazon έχει επιβεβαιώσει ότι τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του «Τζουράσικ Παρκ 2: Χαμένος Κόσμος»,  Χουάν Μπαγιόνα.

Η αμερικανική εταιρεία προσβλέπει στο να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής τριλογίας, που επίσης είχε γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία και είχε συμβάλλει στην ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και της απασχόλησης.

Προτεινόμενα για εσάς