Συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Euroleague

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 10:25
UPD:10:28
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Τους στόχους που έχουν και θα διεκδικήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα έθεσαν τα στελέχη της Ένωσης Παικτών της Euroleague, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Βαρκελώνη ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης.

Την Ένωση εκπροσώπησαν οι Τζίτζι Ντατόμε, Κάιλ Χάινς, Τορνίκε Σενγκέλια και Τζέικ Κοέν, οι οποίοι αφού έκαναν μία μίνι αποτίμηση της περασμένης χρονιάς, στη συνέχεια οριοθέτησαν τους στόχους γι΄ αυτή που ακολουθεί, με βασικότερο την ανάπτυξη της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, η Ένωση Παικτών θα έχει διαδοχικές επαφές με τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague.

«Έχουμε τόσες πολλές ιδέες και πράγματα να μοιραστούμε με τους παίκτες για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η Ένωση Παικτών συμβάλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, θέτοντας στόχους κι εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σιγουριά», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ELPA, Τορνίκε Σενγκέλια.

Από την πλευρά του, σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάιλ Χάινς σχολίασε: «Θέτουμε τις βάσεις για κάτι το οποίο θα παραμείνει στην Ευρώπη στα χρόνια που ακολουθούν. Και πιστεύω ότι παρέχουμε σπουδαία οφέλη σε πολλούς παίκτες και σημαντικές ευκαιρίες για να εξελιχθεί το σπορ».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις