Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις ο σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 09:04
A- A A+

Ο σκηνοθέτης του «The Fast And The Furious», της «Μούμιας: Η Αυτοκρατορία του Δράκου» και της «Συμμορίας του Τυφώνα», Ρομπ Κοέν, αρνείται τις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από την κόρη του, τόσο για την ίδια όσο και σε βάρος μίας γυναίκας με το όνομα «Τζέιν».

«Δεν έχω ποτέ επιτεθεί, βιάσει -υπό την επήρεια ουσιών, και ούτε έχω κακοποιήσει κανέναν», δήλωσε ο 70χρονος σκηνοθέτης, απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο Κοέν κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα, με την οποία συναντήθηκε σε αίθουσα καπνίσματος το 2015 στη Νέα Υόρκη, δηλώνοντας: «η κόρη μου αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο εναντίον μου», σημειώνοντας επίσης: «Ποτέ δεν ήμουν μέλος σε καμιά αίθουσα καπνίσματος και σίγουρα δεν ήμουν ποτέ εκεί με την “Τζέιν”-(αυτό το ψευδώνυμο χρησιμοποιείται για τη γυναίκα)».

«Αυτή η απεχθής εκστρατεία που η κόρη μου διεξάγει εναντίον μου, και η καταγγελία της, επιβεβαιώνεται μόνο από τη μητέρα της. Aναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει» δήλωσε ο σκηνοθέτης, τον οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη του, Βάλκιρι Γουέδερ,  κατηγόρησε ότι την κακοποιούσε όταν ήταν παιδί.

Ο Κοέν συνέχισε λέγοντας ότι όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ψέματα που δεν βασίζονται πουθενά και ότι όλοι οι πρώην συνεργάτες του γνωρίζουν και θα καταλάβουν ότι υφίσταται άδικες κατηγορίες.

 

«Ελπίζω και προσεύχομαι ότι οι χιλιάδες άνθρωποι που με γνωρίζουν, συνεργάστηκαν μαζί μου, είναι δίκαιοι άνθρωποι και θα δουν ότι πρόκειται για μια αναληθή και αβάσιμη ιστορία, που βγήκε από τη θυμωμένη κόρη μου και τη μητέρα της -και πρώην σύζυγό μου», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή