Η απάντηση του Κερ στον Τραμπ

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 12:41
UPD:15:01
EPA/JOHN G. MABANGLO
A- A A+

Ο Στιβ Κερ απάντησε στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς «φοβισμένο παιδί», επειδή κατά την άποψη του Τραμπ δεν είχε εκφράσει την άποψή του στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στο NBA και την Κίνα.

«Παιδί; Ναι, πριν λίγο έπαιζα με το πατίνι μου. Είναι μια ακόμη από τις περιπτώσεις που επιλέγει έναν προβεβλημένο άνθρωπο για να κάνει το κομμάτι του. Χθες και σήμερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Έτσι πάει το πράγμα πλέον. Και το τσίρκο συνεχίζεται», απάντησε ο Κερ.

Και συνέχισε: «Μου δόθηκε η δυνατότητα να συναντήσω πέντε προέδρους των ΗΠΑ πριν τον Τραμπ. Πρώτος ήταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν, που μας κάλεσε το 1984 στον Λευκό Οίκο λίγο καιρό αφότου ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση».

Για να καταλήξει με οξύτητα: «Δεν έχει να κάνει με πολιτικές επιθέσεις. Ο θεσμός του προέδρου κάποτε είχε αξιοπρέπεια και σεβασμό. Όλα αυτά έχουν γκρεμιστεί πλέον. Ελπίδα μου είναι να βρούμε έναν ώριμο άνθρωπο για να συσπειρώσει τους πάντες και να ξαναβρούμε αυτή την αξιοπρέπεια στο οβάλ γραφείο. Πιστεύω πως θα γίνει στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις