Κίνημα Αλλαγής: Η Ν.Δ. δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει «Τζόκερ»

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 14:02
UPD:14:53
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για επιστροφή στο χθες κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας την αστυνομική επέμβαση σε κινηματογραφικές αίθουσες μετά από καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων σε προβολές της ταινίας «Τζόκερ».

«Από τη φημολογία για fake news περάσαμε στην οργή της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού. Όμως ακόμη και ο υπερβάλλων ζήλος υπηρεσιακών παραγόντων έχει άμεση σχέση με μια περιρρέουσα πολιτική αντίληψη, που μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία ξανά σε χωροφυλακή» σημειώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες. Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει τζόκερ» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

Με τη σειρά του, σε δήλωσή του, ο υπεύθυνος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Καμίνης, αναφέρει πως «ο υπερβάλλων ζήλος δύο - κατά τα φαινόμενα αναρμόδιων - υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού και η προθυμία της Ελληνικής Αστυνομίας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της για κάποιες καταγγελίες ελάσσονος σημασίας οδήγησαν σε τραγελαφικές εικόνες μέσα στο Σαββατοκύριακο, με αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους σε κινηματογράφους και να σέρνουν ανήλικα παιδιά στα αστυνομικά τμήματα».

Ο κ. Καμίνης μιλά για «πρακτικές φύσει και θέσει συντηρητικές και προβληματικές, για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έχει επιλέξει να επιβάλλει τον νόμο» και συστήνει στις ηγεσίες των δύο υπουργείων «σοβαρότητα, εγκράτεια και καλύτερο έλεγχο των υπηρεσιών που εποπτεύουν».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή