Η ΚΑΕ Περιστέρι απάντησε στην ΑΕΚ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 20:07
UPD:20:12
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Η ΚΑΕ Περιστέρι απάντησε στην ΑΕΚ, ως προς τις αιτιάσεις της Ένωσης για τον μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα των δυτικών προαστίων στην παράταση (91-90).

Οι «κυανοκίτρινοι» κάνουν λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα, ενώ σημειώνουν ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στο γήπεδο, ενώ καλούν την ΑΕΚ να αποσύρει την ένσταση που έχει καταθέσει κατά του κύρους του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο. Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις. Αρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι winmasters επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες...

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις