Η ΕΠΟ ζήτησε συγγνώμη για τα επεισόδια στου Ρέντη

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 15:13
UPD:16:16
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, απέστειλε επιστολή στον Γερμανό ομόλογό του, Φριτς Κέλερ, ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Τρίτη (22/10) στου Ρέντη, στον αγώνα Νέων Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον γενικό γραμματέα της, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον διευθυντή του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά, επιθυμώ να σας εκφράσω τον βαθύτατο αποτροπιασμό και την ειλικρινή συγγνώμη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ελλάδας, για το απαράδεκτο και απεχθές συμβάν στη διάρκεια του αγώνα νέων Ολυμπιακού - Μπάγερν Μονάχου της 22ας Οκτωβρίου 2019.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι κάθε βίαιη συμπεριφορά στους ποδοσφαιρικούς χώρους είναι για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απολύτως καταδικαστέα, καθώς προσβάλλει κατάφωρα το φίλαθλο πνεύμα και τις Αξίες του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Σας παρακαλώ να μεταφέρετε στην "οικογένεια" της Μπάγερν Μονάχου και τα θύματα της άνανδρης επίθεσης τη συγγνώμη και την ολόψυχη συμπάθειά μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις