Αγορές εφαρμογών Apple με απευθείας χρέωση στον λογαριασμό Cosmote

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 13:48
UPD:13:51
REUTERS/Andrew Kelly

FILE PHOTO: People look at iPhones at the World Trade Center Apple Store during a Black Friday sales event in Manhattan, New York City, U.S., Nov. 23, 2018. REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

A- A A+

Τη δυνατότητα να αγοράσουν εφαρμογές ή το περιεχόμενο που επιθυμούν από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple, με απευθείας χρέωση στον λογαριασμό του κινητού τους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δίνει στους πελάτες της η Cosmote.

Με ένα κλικ στο «κινητό τηλέφωνο» ως τρόπο πληρωμής μέσα από το iPhone ή το iPad τους, οι πελάτες της Cosmote που διαθέτουν Apple ID μπορούν να επιλέξουν ως τρόπο πληρωμής την χρέωση στον λογαριασμό κινητής τους. Έτσι μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να αγοράσουν από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple (iTunes Store, App Store, Apple TV app, Apple Books, Apple Music και iCloud) τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που επιθυμούν, να διαβάσουν ebooks, εφημερίδες και περιοδικά, να δουν ταινίες ή να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική. Όλες οι αγορές τους θα εμφανιστούν στον επόμενο λογαριασμό τους.

Με γνώμονα την βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και την αποτελεσματική εξυπηρέτησή του, η Cosmote παρέχει τη δυνατότητα αυτή σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου κινητής Cosmote, καθώς και σε συνδρομητές επαγγελματικών προγραμμάτων κινητής Cosmote που έχουν ατομικό λογαριασμό ή την υπηρεσία Split Bill.

Προτεινόμενα για εσάς