Σχολικά φαρμακεία προσέφερε η RAFARM στην Άρτα

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 09:58
A- A A+

Γράφει η Ανθή Αγγελοπούλου

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία RAFARM με αφορμή το πρόγραμμα «Μικροί και Μεγάλοι» ταξίδεψε στην Άρτα με στόχο να στηρίξει την τοπική κοινωνία και προσέφερε σχολικά φαρμακεία σε δημοτικά σχολεία και υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε μη κερδοσκοπικές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 53 σχολικά φαρμακεία, ένα για κάθε Δημοτικό σχολείο των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας: Αρταίων, Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη. Το πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών είναι εναρμονισμένο με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, ενώ εντός του φαρμακείου περιλαμβάνονται και οδηγίες Πρώτων Βοηθειών. Στο πλαίσιο του προγράμματος, ενισχύθηκε επίσης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, βάσει των αναγκών που η ίδια καθόρισε, η μη κερδοσκοπική Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, το Γηροκομείο Γεωργίου & Σοφίας Μάτσου - Ιερά Μητρόπολις Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ Καλλίνικος, και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Πατήλας χαιρέτησαν με χαρ΄ατην πρωτοβουλία της εταιρείας ενώ ο κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος της RAFARM τόνισε ότι στόχος είναι να συμβάλλουν όσο περισσότερο μπορούν στην καλυτέρευση της ζωής των συνανθρώπων μας.  

Ο πρόεδρος της Άγονης Γραμμής Γόνιμης, Στέφανος Νόλλας το πρόγραμμα "Μικροί και Μεγάλοι" υποστηρίζει τη σημασία της υγείας σε δύο βασικές πληθυσμιακές ομάδες, τα παιδιά και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή