ΙΕΠ: Ο Δρ. Ιωάννης Αντωνίου προτεινόμενος νέος πρόεδρος

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 17:55
UPD:18:02
INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Τον Δρ. Ιωάννη Αντωνίου προτείνει για πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί της πρότασης της υπουργού, σε συνέχεια ακρόασης του προτεινόμενου.

Ο Δρ. Ιωάννης Αντωνίου σπούδασε στο Φιλοσοφικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κι ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστορίας, Φιλοσοφίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το ΕΚΠΑ, απ' όπου έλαβε και το διδακτορικό του δίπλωμα.

Έχει πάνω από 35 χρόνια θητεία στην εκπαίδευση. Επιπλέον, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων Πειραματικών Σχολείων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, διδάσκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο κι επιστημονικός συνεργάτης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή