Έκθεση της Συλλογής έργων τέχνης της Interamerican

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 10:15

Γιάννης Γαΐτης, Χωρίς τίτλο, ξύλινη επιζωγραφισμένη κατασκευή, 82x89 εκ.

A- A A+

Μια επιλογή εικαστικών έργων από τη Συλλογή της εκθέτει, για πρώτη φορά, η Interamerican, από τις 21 έως και τις 24 Νοεμβρίου, στην «Image Gallery» [Αμαλίας 36, Σύνταγμα].

Κώστας Πανιάρας, Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, ακρυλικό σε καμβά, 115Χ380 εκ.

Εκτίθενται έργα, κυρίως,  ζωγραφικής αλλά και ορισμένα γλυπτικής,  γνωστών καλλιτεχνών από τις νεότερες γενιές.  Ανάμεσά τους έργα  των Κ. Πανιάρα, Σπ. Βασιλείου, Γ. Ψυχοπαίδη, Κ. Βαρώτσου, Γ. Γαϊτη, Χ. Καρά, Δ. Κοκκινίδη, Δ. Αληθεινού, Μ. Κατζουράκη, Κ. Κατζουράκη, Ε. Σακαγιάν, Μ. Μανουσάκη, Π. Σάμιου, Γ. Φωκά, Δ. Κούκου, Χ. Βέργη, Ρ. Κανά, Κ. Μορταράκου, Β. Κυπραίου, Α. Στασινοπούλου, Μ. Χατζηπατέρα και άλλων εξίσου σημαντικών δημιουργών.

 Μαρκ Χατζηπατέρας, Χωρίς τίτλο, χυτός ορείχαλκος, Υ 67 εκ.

Η Συλλογή, που είναι λειτουργική στην καθημερινότητα της εταιρείας και στους χώρους εργασίας, συγκροτείται από έργα ενός ευρέος φάσματος ύφους, τεχνοτροπιών και τάσεων.

Γιάννης Μπουτέας, Χωρίς τίτλο, σχοινί, νέον, μετασχηματιστής, 204x230x8 εκ.

Η δημιουργία της ξεκίνησε το 2012 και αριθμεί σήμερα 47 έργα, με την επιμέλεια του Γιάννη Ρούντου, διευθυντή εταιρικών σχέσεων, επικοινωνίας και υπευθυνότητας της Interamerican. Η εταιρεία εξέδωσε και διαθέτει ένα εξαιρετικό λεύκωμα με πληροφορίες για τη Συλλογή, τα έργα και τους καλλιτέχνες.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή