ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. να «καταδικάσει» τo «χυδαίο σχόλιο» του Κ. Κεφαλογιάννη

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 16:33
UPD:16:39
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Έκκληση στη Ν.Δ. να «καταδικάσει» το «χυδαίο σχόλιο» του Κώστα Κεφαλογιάννη για την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία απηύθυνε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με χυδαίο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Κεφαλογιάννης, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ, στοχοποιεί με αχαρακτήριστο τρόπο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά αναρτήσεων, κειμένων και παρεμβάσεων μελών της ΝΔ που αναδύουν ένα τοξικό μείγμα σεξισμού, ρατσισμού και χυδαιολογίας».

«Αυτή είναι η λογική απόληξη του εθνικολαϊκιστικού λόγου που διατρέχει την κυβερνητική παράταξη. Καλούμε έστω και τώρα το κόμμα της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη και να αντιληφθεί ότι οι κεντρικές της επιλογές παρέχουν πολιτικ κάλυψη στις πιο αντιδραστικές φωνές της ελληνικής κοινωνίας», καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επίμαχη ανάρτηση απεικονίζεται η φωτογραφία της κ. Καββαδία στη θέση του μνημείου του Πολυτεχνείου και δίπλα οι γυναίκες οι οποίες είχαν προκαλέσει σχόλια για την «παρέλαση» που έκαναν στη Ν. Φιλαδέλφεια μιμούμενες τους «Monty Python».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή