ΕΛΤΑ: Οι νέοι βοηθοί του Αϊ Βασίλη πρωταγωνιστές σε γραμματόσημα

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 13:42
UPD:15:56
A- A A+

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) προσκαλούν το κοινό να γιορτάσει «διαφορετικά» τα φετινά Χριστούγεννα παρουσιάζοντας τους νέους βοηθούς του Αϊ Βασίλη που πρωταγωνιστούν στα τέσσερα γραμματόσημα και μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, μεταφέρουν μνήμες, όμορφες εικόνες, μουσική, χαρούμενες σκέψεις και μια γλυκιά προσμονή.

Ο Μονόκερως, το Φλαμίνγκο, το Λάμα και ο Βραδύποδας, με πολύ ενθουσιασμό, φωνές και γέλια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζουν δώρα, γράμματα και δέματα, ταξιδεύουν τις ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται, χαρίζουν λάμψη, χαρά, αγάπη κι αστερόσκονη σε μικρούς και μεγάλους.

Τα χριστουγεννιάτικα αυτά γραμματόσημα, τόσο μοναδικά, γιορτινά και μαγικά, στέλνουν παντού το μήνυμα ότι τελικά όλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με χαμόγελο και θετική σκέψη, μπορούν να γίνουν βοηθοί του Αϊ Βασίλη.

Τα συγκεκριμένα γραμματόσημα κυκλοφορούν στις 25 Νοεμβρίου και θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2020, εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις σειρές θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού, Αθήνα) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ., τα φυλλαράκια και τα τευχίδια που θα αποσυρθούν στις 24 Νοεμβρίου 2020.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού (σήμερα 0,72 ευρώ).

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή