Πιτίνο: «Όταν συναντήθηκα με τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν "ανοιχτές" θέσεις εργασίας για εμένα»

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 17:58
UPD:18:03
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η πρώτη επίσημη αντίδραση μετά την επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ και την άρνησή τους να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά, ήρθε από τον Ρικ Πιτίνο.

Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης επικαλέστηκαν στο κείμενο που απέστειλαν στην Ομοσπονδία την πρόσφατη συνάντησή τους με τον Αμερικανό τεχνικό (σ.σ. παραβρέθηκαν μόνο οι δύο πρώτοι), στην οποία έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα κοουτσάρει άλλη ομάδα μέχρι το πέρας των υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης» στο τουρνουά.

Από την πλευρά του ο 68χρονος τεχνικός εξήγησε πως όταν έγινε η συνάντηση με τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχε κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας. 

Μέσω γραπτής δήλωσης ο Πιτίνο αναφέρει: «Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού - δεν υπήρχαν "ανοιχτές" θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω δώδεκα παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη.»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις