Συνέδριο ΝΔ: Την εκκίνηση νυχτερινού αγώνα δρόμου έδωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 23:07
UPD:23:39
Eurokinissi/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
A- A A+

Στην εκκίνηση του νυχτερινού αγώνα δρόμου στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας έδωσε απόψε το παρών ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αγώνας 4 χλμ είχε ως στόχο την ενίσχυση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Ο πρωθυπουργός βράβευσε τους Έλληνες νικητές του Μαραθωνίου της Αθήνας, Ελευθερία Πετρουλάκη και Κώστα Γκελαούζο, κι ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους τρία μέλη της θρυλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Euro 2004, Άγγελο Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα.

Λίγο πριν δώσει το σήμα της εκκίνησης του αγώνα ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στον σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και την ευαισθητοποίησή σας απέναντι σε ένα φαινόμενο που είναι πολύ πιο διαδεδομένο απ' όσο νομίζουμε. Χαίρομαι που είστε όλες και όλοι εδώ και θέλουμε να δείξουμε ότι η Νέα Δημοκρατία, πέρα απο τα μεγάλα πολιτικά θέματα, ανοίγει τη βεντάλια των θεμάτων της και υποστηρίζει ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας. Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους συμμετέχουν» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή