Τετράποδοι influencers

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 19:06
UPD:19:06

O Jiffpom βγάζει 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση / Φωτογραφία: Instagram/ jiffpom
 

A- A A+

Όταν σκέφτεται κάποιος influencers στο Instagram, οι εικόνες που φαντάζεται είναι γυναίκες που ποζάρουν με φόντο ένα ουράνιο τόξο κρατώντας μία νέα τσάντα διάσημου σχεδιαστή μόδας.

Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη διάσταση, αρκετά προσοδοφόρα στο Instagram, πρόκειται για τα pet influencers -κατοικίδια που κερδίζουν χιλιάδες δολάρια ανά ανάρτηση.

Η γάτα Nala The Cat βγάζει 12.851 δολάρια για κάθε ανάρτηση / Φωτογραφία: Instagram/ nala_cat
 

Σύμφωνα με μελέτη του Buy Pets Suppliers, τα δημοφιλέστερα κατοικίδια influencers κερδίζουν 32.045 δολάρια για μία ανάρτηση με χορηγό.

Με την αξιοποίηση στοιχείων για τα κέρδη στο Instagram από το Influencer Marketing Hub, καθώς και πρόσφατες δημοσιεύσεις από λογαριασμούς ζώων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το OnBuy αποκάλυψε τα κατοικίδια με τα περισσότερα έσοδα.

 Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου, Marutaro / Φωτογραφία: Instagram/marutaro
 

Ο Jiffpom, είναι ένα κουτάβι πομεράνιαν με 9,6 εκατομμύρια ακόλουθους. Κερδίζει 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση, επιχορηγούμενη από brands όπως TikTok, Target and Nature’s Recipe.

Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου, Marutaro, βρίσκεται επίσης στη λίστα των pet influencers με κέρδη ύψους 8.517 δολαρίων για κάθε ανάρτηση.

Στα κατοικίδια influencers συμπεριλαμβάνεται και μία... αλεπού / Φωτογραφία: Instagram/ juniperfoxx
 

Η γάτα Nala the Cat έχει δική της σειρά γατοτροφών και πρόσφατα κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες - έγινε η δεύτερη γάτα με τις μεγαλύτερες αποδοχές, καθώς κερδίζει 12.851 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Standard, στη λίστα των τετράποδων influencers με τις μεγαλύτερες αμοιβές είναι και μία αλεπού. Με τον λογαριασμό της Juniper the Fox κερδίζει για κάθε ανάρτηση 9.970 δολάρια.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή