Ισπανία: Ληστές συνελήφθησαν από αστυνομικό... πρωταθλητή στο τρέξιμο

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 21:02
UPD:21:05
REUTERS/VINCENT WEST
A- A A+

Δύο ληστές στην Ισπανία, οι οποίοι είχαν κλέψει μια τσάντα με περισσότερα από 3.000 ευρώ, για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω σε έναν αστυνομικό… πρωταθλητή στο τρέξιμο, ο οποίος κατάφερε να τους πιάσει χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Την περασμένη Παρασκευή, οι ληστές, ηλικίας 33 και 37 ετών, άρπαξαν μια τσάντα από έναν άνδρα που είχε μόλις βγει από την τράπεζα, στη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία (νότια), εξήγησε στον λογαριασμό της στο Twitter η τοπική υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών. Το θύμα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, γνωστοποιώντας ότι οι δράστες είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο.

Αφού διαπίστωσαν ότι τους ακολουθούσαν, οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το όχημα και έφυγαν τρέχοντας, σύντομα, εντούτοις, τους πρόλαβε και τους έπιασε ένας αστυνομικός, γράφει η εφημερίδα ABC.

Η λεπτομέρεια που αγνοούσαν οι ληστές ήταν πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπήρξε πρωταθλητής κόσμου στα 4x400, κατέχοντας το ευρωπαϊκό ρεκόρ και πρωταθλητής Ισπανίας στα 400 μέτρα.

Όπως ο ίδιος εξήγησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Antena 3, χρειάστηκε να διανύσει σε σύντομο χρονικό διάστημα 200-300 μέτρα για να συλλάβει τους δύο ληστές.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή