Κοστούμι με sneakers, αταίριαστα στοιχεία, αντίθετα καρό: Αφήστε τους κανόνες κι αυτοσχεδιάστε

Surprise: Η χαρά της έκπληξης
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 22:04
In Icons We Trust
A- A A+

Ορισμένες φορές, τα ασύνδετα στοιχεία μπορούν να δέσουν μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα στιλ προσωπικό, ιδιαίτερο και αρκετά ενδιαφέρον.

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, όσο «ελεύθερο» και να φαίνεται, το λουκ της συγκεκριμένης δημοσίευσης ακολουθεί κάποιους πολύ συγκεκριμένους κανόνες.

Οι κανόνες αυτοί κάνουν την εμφάνιση να δένει αρμονικά σαν ένα σύνολο από διαφορετικά στοιχεία, τα οποία ωστόσο συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

IN ICONS WE TRUST

· Καρό με καρό. Ποιος θα το έλεγε ότι ένα καρό σακάκι θα ταίριαζε με οτιδήποτε άλλο πέρα από ένα απλό, μονόχρωμο πουκάμισο; Κι όμως, αυτό το γραμμικό, σχεδόν παιδικό καρό του πουκαμίσου γίνεται τόσο συγκεκριμένο και κωδικοποιημένο, που ταιριάζει υπέροχα μέσα από το σακάκι.

· Γραβάτα - ποσέτ 0-0. Ούτε χρωματικά, ούτε σε design δεν «σετάρουν» μεταξύ τους. Αλλά ποιος είπε ότι θα έπρεπε; Αντιμετωπίστε τα σαν δύο ξεχωριστές, δυναμικές λεπτομέρειες και κερδίστε τα μέγιστα και από τα δύο.

· Ποιες κάλτσες θα θεωρούνταν εδώ «σωστές»; Δεν υπάρχει απάντηση. Αυτό είναι που κάνει λοιπόν ξεχωριστή την επιλογή ενός ζευγαριού σε απαλό γαλάζιο.

· Sneakers με κοστούμι; Ναι. Αλλά όχι οποιοδήποτε ζευγάρι, τολμήσετε τον συνδυασμό με συνείδηση κι αισθητική. Δεν χρειάζεται ούτε εδώ να «σετάρετε» χρωματικά. Αφήστε τα παπούτσια σας να μιλήσουν την δική τους γλώσσα.

IN ICONS WE TRUST
ΤΗΕ LOOK

Κοστούμι και πουκάμισο Hackett. Διαθέσιμα από το Attica.

Γραβάτα και pochette Andrew's Ties.

Sneakers Hogan. Διαθέσιμα από τη Hogan Boutique.

Ρολόι IWC Portugieser Perpetual Calendar. Διαθέσιμο στο www.iwc.com.

IN ICONS WE TRUST
Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και τη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή