Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 18:59
UPD:19:25
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες διαβουλεύσεων, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:00 η σύσκεψη των ιδιοπκτητών των 4 «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου (Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ).

Η σύσκεψη διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και τη συγκάλεσαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ. 

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση.

«Έγινε μία καλή αρχή. Δε λύθηκαν όλα τα θέματα και η συνεργασία θα συνεχιστεί. Το σημαντικό είναι ότι μετά από προσπάθειες πέντε και πλέον χρόνων οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου έκατσαν στο ίδιο τραπέζι» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατά την αποχώρησή του, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις. 

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκαν οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν και ότι θα αυξηθεί ο ορισμός ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ο κ. Χούμπελ, επίσης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις. 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις