Η Μαρινέλλα «καλλιτέχνης για την Ελπίδα» δια βίου

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 19:59
UPD:19:59
A- A A+

Την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα καλωσόρισε σήμερα στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η Πρόεδρος κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ανακήρυξε την Μαρινέλλα «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου, τιμώντας την για τη σπουδαία της προσφορά στο έργο του Συλλόγου.

GEORGE BROUSSALIS / STUDIO PANOU

Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «Μαρινέλλα – Ο Μύθος» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.  Στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το sold out της πρώτης παράστασης ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

 Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

GEORGE BROUSSALIS / STUDIO PANOU

«Η παρουσία της Μαρινέλλας στο πλευρό μας σημαίνει πολλά για την ΕΛΠΙΔΑ και δηλώνει τη βαθιά της αγάπη για τα παιδιά μας αλλά και την μεγάλη ευαισθησία της.  Την ευαισθησία αυτή που άλλωστε εκφράζει με τη μαγευτική της φωνή έχοντας κατακτήσει επάξια, μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των Ελλήνων.  Τα τραγούδια της μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε, να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε.  Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς με λόγια για να περιγράψει τη συγκλονιστική καλλιτεχνική της πορεία η οποία μετρά έξι δεκαετίες.  Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μια λέξη για να την περιγράψω η λέξη που θα άρμοζε θα ήταν μόνο μια: ΜΥΘΟΣ!  Και με συγκινεί πραγματικά το γεγονός πως ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά με μια παράσταση που έχει ακριβώς αυτόν τον τίτλο: Ο ΜΥΘΟΣ!  Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας το γεγονός πως η Μαρινέλλα θέλησε να αφιερώσει αυτή τη σπουδαία παράσταση στα 30 χρόνια του Συλλόγου μας και στα παιδιά μας.  Και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου», είπε η κα Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τη σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

Αμέσως μετά, η κα Βαρδινογιάννη απένειμε στην Μαρινέλλα την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου.

GEORGE BROUSSALIS / STUDIO PANOU

«Ευχαριστώ πολύ για τη σπουδαία τιμή, την οποία κρατώ για πάντα.  Είμαι βαθιά συγκινημένη να συμβάλω σε αυτό το όραμα της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.  Είναι ένα έργο, που με τη βοήθεια όλων, μεγαλώνει όσο περνάνε τα χρόνια.  Θέλω να ξέρετε πως είμαι στη διάθεση σας σε ό, τι με χρειαστείτε.  Αν μπορώ να συμβάλω με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτό το έργο θα το κάνω με όλη μου την καρδιά.  Στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» υπάρχει αγάπη και αυτό είναι το σημαντικότερο.  Η Μαριάννα με όλα όσα έχει προσφέρει είναι για εμένα Αγία.  Την ευχαριστώ για όλα» είπε εμφανώς συγκινημένη η Μαρινέλλα.

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα τοποθέτησε το αστέρι με το όνομά της στον «Τοίχο των Αστεριών» της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα των μεγάλων υποστηρικτών της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

GEORGE BROUSSALIS / STUDIO PANOU
Λίγα λόγια για την παράσταση

Η μεγαλειώδης συναυλία «Ο Μύθος» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Λόγω μεγάλης ζήτησης θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη παράσταση στις 17 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης και ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της «Φιλαρμονίας» Ορχήστρας Αθηνών.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Διεύθυνση Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης
Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της «Φιλαρμονίας» Ορχήστρας Αθηνών
Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 / Ώρα έναρξης 20:00
ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 / Ώρα έναρξης 20:00
Προπώληση: www.ticketservices.gr – Καταστήματα Public

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς