Η Nike ανέστειλε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων του Κόμπι Μπράιαντ

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 14:06
UPD:14:09
REUTERS/MIKE SEGAR
A- A A+

Η Nike ανέστειλε τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των προϊόντων του Κόμπι Μπράιαντ, όπως μετέδωσε με το ESPN.

«Μαζί με εκατομμύρια αθλητές και οπαδούς σε όλο τον κόσμο, αισθανόμαστε συντετριμμένοι από την τραγική είδηση. Εκφράζουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας σε όσους βρίσκονται πιο κοντά στο Κόμπε και τη Τζιάνα, ειδικά στην οικογένεια και τους φίλους τους. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα,η σκέψη μας σε όλους όσους εμπλέκονται και επηρεάζονται. Ο Κόμπε ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της γενιάς του και είχε απίστευτο αντίκτυπο στον αθλητισμό και στην κοινότητα του μπάσκετ, ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας Nike», ανέφερε η εταιρεία.

Ο 41χρονος Μπράιαντ ήταν ένας από τους εννέα ανθρώπους που σκοτώθηκαν την Κυριακή, όταν το ελικόπτερο που ταξίδευαν έπεσε στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. 

Επικαλούμενο πηγές μέσα στην εταιρεία, το ESPN ανέφερε ότι η απόφαση για αναστολή των πωλήσεων ελήφθη για να αποτρέψει τους μεταπωλητές να αγοράσουν τα προϊόντα και στη συνέχεια να τα πουλήσουν σε υψηλές τιμές.

Η αναφορά προσθέτει ότι η Nike επαναξιολογεί τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει η σειρά παπουτσιών του Μπράιαντ. Σύμφωνα με το ESPN, περισσότεροι από 100 παίκτες NBA έχουν φορέσει παπούτσια Μπράιαντ αυτή τη σεζόν.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις