«Θέλμα και Λουίζ»: Επετειακή προβολή στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 21:14
A- A A+

Έχουν περάσει 29 χρόνια από την κινηματογραφική επιτυχία «Thelma and Louise» (Θέλμα και Λουίζ) και οι δύο πρωταγωνίστριες, Τζίνα Ντέιβις και Σούζαν Σαράντον, συναντήθηκαν για να γιορτάσουν με μία επετειακή προβολή στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

 

Οι δυο τους είχαν ξανασυναντηθεί για να γιορτάσουν την 25η επέτειο της ταινίας, το 2016.

MGM

Στην ταινία, η Λουίς (Σαράντον) και η Θέλμα (Ντέιβις) ξεκινούν μία οδική περιπέτεια, η οποία εξελίσσεται σε ένα ταξίδι εγκλημάτων. Οι δυο γυναίκες κάνουν την τελευταία τους... παράβαση οδηγώντας προς τον θάνατο, πέφτοντας από τον Γκραν Κάνιον.

 

«Είναι μία ρομαντική ταινία ενός οδικού ταξιδιού» δήλωσε η Σαράντον. Στο έργο έπαιξε ο Μπραντ Πιτ, «κλέβοντας» τον ρόλο από τον φίλο του Τζορτζ Κλούνεϊ.

 

Σε παλαιότερες δηλώσεις του στο «The Hollywood Reporter», ο Κλούνεϊ είχε πει: «Εκείνη την εποχή είχα πολλές υποχρεώσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Πήγαινα από οντισιόν σε οντισιόν. Σ’ αυτήν είχα πάει μαζί με τον Μπραντ και τελικά πήρε τον ρόλο αυτός. Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα να δω αυτήν την ταινία». «Όταν την είδα, σκέφτηκα πως όντως έκαναν τη σωστή επιλογή. Ήταν πολύ καλός στον ρόλο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή