Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 13:38
A- A A+

Η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες ημέρες, κάτι που δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστό. Τη νοσηλεία αποκάλυψε η  Ντόρα Ντούμα -καλή φίλη και, τα τελευταία χρόνια, συγκάτοικος της αγαπημένης ηθοποιού.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση, μη μου στέλνετε μηνύματα, δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε στο Facebook, χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό - ενώ φιλικό  πρόσωπο έγραψε στη σελίδα της  Ντούμα: «Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου πάντα ήσουν αγωνίστρια...».
Σε σχόλιό του στο Facebook, ο Ανδρέας Κουβελογιάννης αναφέρει ότι η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για έναν έλεγχο υγείας.

Σύμπτωση, που συγκινεί τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, είναι ότι αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα θέμα υγείας τα δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσάς και  Μάρθα Καραγιάννη.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή