Έσση: Γερμανός ο οδηγός που παρέσυρε πεζούς σε καρναβαλική παρέλαση

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 18:51
UPD:18:55
via REUTERS/ELMAR SCHULTEN
A- A A+

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Hessenschau μεταδίδει, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο πλήθος σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν είναι ένας 29χρονος Γερμανός.

Σύμφωνα με το δίκτυο, η αστυνομία δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρά του, ωστόσο πιστεύει ότι ενήργησε εσκεμμένα.

Την ίδια ώρα, η Die Welt, επικαλούμενη, επίσης, εκπρόσωπο της αστυνομίας, έγραψε ότι η αστυνομία πιστεύει πως ο άνδρας αυτός έπεσε σκόπιμα με το όχημά του πάνω στην καρναβαλική παρέλαση.

Παράλληλα, η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών στο κρατίδιο της Έσσης, γράφει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το περιστατικό να ήταν επίθεση, την ώρα που η γερμανική αστυνομία, με μήνυμά της στο Twitter, επισημαίνει ότι δεν έχει στη διάθεσή της πληροφορίες ότι υπάρχει κίνδυνος σε άλλη περιοχή της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος, την ώρα που γινόταν παρέλαση καρναβαλιστών στο Φολκμάρσεν, στο κρατίδιο της Έσσης. Σύμφωνα με την αστυνομία 30 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters, AFP

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή