Β. Μαρινάκης: Ολυμπιακός σημαίνει οικογένεια

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 23:54
UPD:23:57
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από τηγ νύχτα της Πέμπτης ένας από τους πιο χαρούμενους Έλληνες, αφού παρακολούθησε από κοντά το δημιούργημά του, τον Ολυμπιακό, να καταγράφει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν εκτός Ευρώπης ακόμη ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού και δη του αγγλικού ποδοσφαίρου, την Άρσεναλ, με μια ανατροπή που ήταν βγαλμένη από το πιο τρελά όνειρα των οπαδών τους: με γκολ στο 120ό λεπτό της παράτασης.

Ο Ολυμπιακός τείνει να εξελιχθεί σε ευρωπαϊκό «φονέα γιγάντων», καθώς πέρυσι την ισχύ του είχε νιώσει και η Μίλαν, την οποία η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε στην ίδια διοργάνωση και ο μεγαλομέτοχός του είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος.

Έτσι, μερικές ώρες μετά την επιστροφή της αποστολής από την αγγλική πρωτεύουσα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του, προσωπικό μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, εστιάζοντας στο τρίπτυχο κόσμος-ομάδα-διοίκηση, για να αποφανθεί ότι εφόσον υπάρχει σύμπνοια και είναι όλοι ενωμένοι, μπορούν να συμβούν τα πάντα.

«ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαίνει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Δείξαμε για άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Συνεχίζουμε δυνατά στην Ευρώπη, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για τον ΘΡΥΛΟ μας!», αναφέρει η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις