Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Λ. Θεοδωρακάκη

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 12:10
UPD:12:20
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά σύσσωμη τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών έχοντας αφιερώσει πολύ μεγάλο μέρος στα κοινά του πειραϊκού συλλόγου.

Από τη στιγμή που εισήλθε στον Ολυμπιακό, το 1963 και για πάνω από μισό αιώνα, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ασχολήθηκε με όλα τα τμήματα ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ενώ η δράση ήταν πολυσχιδής και τον έφερε επίσης ως παράγοντα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΕΠΟ και ΕΣΑΚΕ.

Η γραπτή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον εμβληματικό επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που επί δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας.

Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πατέρα μου, Μιλτιάδη, συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα και τα ιδεώδη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο, στην κολύμβηση και στο βόλεϊ από μικρό παιδί.

Η σκέψη μου είναι κοντά στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών, είναι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού αφού τον υπηρέτησε από όλα τα πόστα, αθλητικά και διοικητικά, ενώ μετά τη λαμπρή θητεία του (1991-2008) ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ήταν μέχρι και το θάνατό του ο επίτιμος πρόεδρος.

Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η οικογένεια μας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη έναν μεγάλο Ολυμπιακό.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο οποιος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου και είχε αφιερώσει τη ζωή του στον Ολυμπιακό.

Η συνεισφορά του στις τεράστιες επιτυχίες του Θρύλου εντός και εκτός συνόρων ήταν τεράστια και παραμένει ανεκτίμητη. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, αλλά το όραμα του θα είναι για πάντα οδηγός μας.

Καλό ταξίδι Λεωνίδα Θεοδωρακάκη».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις