Η UEFA απέρριψε αίτημα της Γουλβς για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 12:31
UPD:12:42
REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο, χωρίς φιλάθλους, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των «16» στο Europa League, αφού η UEFA, όπως ενημέρωσε η αγγλική ομάδα, απέρριψε αίτημά της για αναβολή της συνάντησης.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου «η Γουλβς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένα επίσημο αίτημα που υποβλήθηκε στην UEFA προτείνοντας την αναβολή της αναμέτρησης της Πέμπτης στο Europa League με τον Ολυμπιακό, απορρίφθηκε [...] Η θέση μας είναι ότι το ταξίδι θέτει περιττούς κινδύνους για τους παίκτες, το προσωπικό, τους οπαδούς και τις οικογένειες όλων αυτών που θα ταξιδέψουν, σε τόσο κρίσιμες στιγμές».

Ταυτόχρονα, οι «Λύκοι» εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο αγώνας:

«Η ανησυχία μας είναι επίσης για τους αντιπάλους μας, των οποίων οι παίκτες και το προσωπικό εξετάστηκαν και αναμένεται πλέον να αγωνιστούν σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κάτω από τις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, από την στιγμή που ο ιδιοκτήτη τους, έχει προσβληθεί από τον ιό. Υπάρχει επίσης απογοήτευση επειδή ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους των δύο ομάδων...».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και ότι η καλή υγεία του ευρύτερου κοινού είναι ένα από αυτά [...] Ελπίζουμε ότι το αίτημά μας προς την UEFA και η αποδοχή της απόφασής της μπορούν να λειτουργήσουν ως ο καταλύτης για να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές που κινούνται προς τα εμπρός, καθώς αυτό δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις