Κορωνοϊός: O επιθεωρητής Μονταλμπάνο καθήλωσε τους Ιταλούς στο σπίτι

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 09:03
A- A A+

Μέσα στον πανικό που έχει εξαπλωθεί στην Ιταλία μετά την επιδημία του κορωνoϊού, οι αρχές δυσκολεύονται να κρατήσουν τους κατοίκους στα σπίτια τους, για να παρεμποδίσουν τη διάδοση της νόσου.

Το μόνο μέσο που στάθηκε ικανό να καθηλώσει ακόμη και τους «απείθαρχους» Ιταλούς προχθές βράδυ, ήταν η προβολή του νέου επεισοδίου του πολυθρύλητου «Επιθεωρητή Μονταλμπάνο», της τηλεοπτικής μεταφοράς των αγαπημένων έργων του Αντρέα Καμιλέρι.

Το νέο επεισόδιο, με τίτλο «Αγαπημένε Σίλβιο, Λίβιά μου», με πρωταγωνιστή τον Λούκα Τζινγκαρέτι, που συνυπογράφει την σκηνοθεσία με τον Αλμπέρτο Σιρόνι -ο οποίος απεβίωσε πέρυσι εν μέσω γυρισμάτων, λίγο μετά τον Καμιλέρι- καθήλωσε 9.377.000 θεατές, αποσπώντας το εντυπωσιακό 39% της τηλεθέασης.

Οι τηλεθεατές, μάλιστα, περίμεναν υπομονετικά να ξεκινήσει η προβολή, καθώς η μετάδοση άργησε λόγω της απευθείας σύνδεσης της RAI 1 για την κάλυψη της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε -την οποία παρακολούθησαν 10.780.000 τηλεθεατές.

Παρά την αγωνία για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, οι Ιταλοί τηλεθεατές βρήκαν την απαραίτητη ανακούφιση στις περιπέτειες του θρυλικού επιθεωρητή της Βιγκάτα. Και, φυσικά, δεν έκρυψαν τη χαρά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που γέμισαν από σχόλια.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή