Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 19:30
A- A A+

Ο Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο  γνωστοποίησε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι νοσεί από κορωνοϊό.

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε όλοι σε αυτοαπομόνωση για όσο καιρό θεωρείται ιατρικά απαραίτητο», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο 79χρονος τενόρος, την ώρα που ο εφιάλτης του ιού στην Ισπανία δεν έχει τέλος.

«Σήμερα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση αλλά βιώσαμε συμπτώματα πυρετού και βήχα και, συνεπώς, αποφασίσαμε για κάνουμε το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό», πρόσθεσε ο τενόρος.

Το μήνυμα του Ισπανού τενόρου

«Σας παρακαλώ να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες, πλύνετε συχνά τα χέρια σας, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 6 μέτρων από τους άλλους, κάνοντας ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε τη διάδοση του ιού και, παρακαλώ, παραμείνετε στην πατρίδα σας, αν μπορείτε! Μαζί, μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την τρέχουσα παγκόσμια κρίση, ώστε να ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τους κανονισμούς της τοπικής κυβέρνησης για να είστε ασφαλείς και να προστατεύετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά ολόκληρη την κοινότητά μας».

Προτεινόμενα για εσάς