Συναυλίες για να στηριχθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης για τον κορωνοϊό

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 10:03
A- A A+

Μουσικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και διοργανώνουν live stream συναυλίες, καλώντας παράλληλα τους θαυμαστές τους να στηρίξουν το Ταμείο Αλληλεγγύης που δημιούργησαν ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ ως απάντηση στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον ανακοίνωσε live stream συναυλία στον λογαριασμό της στο Instagram και έδωσε οδηγίες στήριξης του Ταμείου Αλληλεγγύης.

GETTY IMAGES FOR BMI/PARAS GRIFFIN

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της γκόσπελ Κερκ Φράνκλιν, επίσης, πρόσφερε στους θαυμαστές live stream συναυλία και το παράδειγμά του ακολούθησαν το αμερικανο-γερμανικό ντουέτο της EDM μουσικής Sofi Tukker, η Αγγλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός Αν Μαρί και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, H.E.R.

Οι live stream συναυλίες διοργανώνονται από την Οργάνωση κοινωνικής δράσης Global Citizen μέσω του Instagram Live. Η Οργάνωση υλοποιεί εκστρατεία με στόχο τη στήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης του ΠΟΥ και του ΟΗΕ για την Αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, μέσω της οποίας οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να αναλάβουν δράση και οι ηγέτες του κόσμου καλούνται να στηρίξουν το Ταμείο.

Ο ΠΟΥ εκτιμά ότι απαιτούνται 675 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τον Απρίλιο για τις προσπάθειες ετοιμότητας και αντίδρασης στην εξάπλωση του COVID-19.

Προτεινόμενα για εσάς