Ο Μέσι... τα έχωσε στη διοίκηση με αφορμή τις περικοπές μισθών

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 16:09
UPD:16:12
REUTERS/MARCELO DEL POZO
A- A A+

Οι διαροές από πλευράς διοίκησης στο θέμα των περικοπών που δέχτηκαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων της ομάδας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ποδοσφαιριστών των «μπλαουγκράνα».

Με μήνυμά του στα social media ο Λιονέλ Μέσι κάνει γνωστό ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν μείωση αποδοχών κατά 70%, για το διάστημα που διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία, αλλά και ότι προτίθενται να καλύψουν το σύνολο της μισθοδοσίας του προσωπικού γι αυτό το διάστημα. 

Ξεκαθαρίζει, μάλιστα ότι «... αν η συμφωνία καθυστέρησε για μερικές ημέρες, αυτό οφείλεται απλά στο ότι αναζητούσαμε μία φόρμουλα να βοηθήσουμε τον σύλλογο και τους υπαλλήλους του αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Παράλληλα, όμως, ο Αργεντινός σταρ άφησε και ένα αιχμηρό μήνυμα κατά της διοίκησης, με βασικό αποδέκτη (αν και δεν τον κατονομάζει) τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου: «Δεν παύει να μας εκπλήσσει ότι μέσα στο σύλλογο υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να μας βάλουν στο στόχαστρο και να προσθέσουν πίεση για κάτι που εξ αρχής ξέραμε ότι θα κάνουμε», αναφέρει ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις