Μπάγερν: Προσωρινό αδιέξοδο στις συζητήσεις με τον Νόιερ

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 14:16
UPD:14:19
REUTERS/Fabian Bimmer
A- A A+

Μπορεί η περίπτωση του Τόμας Μίλερ να μη δυσκόλεψε τους ανθρώπους της Μπάγερν και ο διεθνής επιθετικός να ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του, δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με την περίπτωση του Μάνουελ Νόιερ.

Όπως αναφέρει το «Kicker», οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «παγώσει» λόγω της σημαντικής διαφοράς που υπάρχει, τόσο στην χρονική διάρκεια ενός νέου συμβολαίου, όσο και στους οικονομικούς όρους του.

Οι πρωτοπόροι της Bundesliga προσφέρουν διετή επέκταση συνεργασίας (έως το 2023), ενώ ο Γερμανός διεθνής πορτιέρε, αξιώνει συμβόλαιο έως το 2025. 

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, οι Βαυαροί αναφέρουν ότι έφτασαν στο ανώτερο όριο και δεν μπορούν να προσφέρουν τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως, που φέρεται να ζήτησε ο διεθνής γκολκίπερ.

Τόσο ο Νόιερ, όσο και ο μάνατζέρ του εμφανίζονται χολωμένοι από τις διαρροές από πλευράς Μπάγερν (ειδικά για το θέμα των οικονομικών απαιτήσεων) κι έτσι οι συζητήσεις έχουν σταματήσει.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα του Μονάχου έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση ως ελεύθερου (από τη νέα σεζόν) από τη Σάλκε του διεθνή με την εθνική ελπίδων της Γερμανίας τερματοφύλακα, Αλεξάντερ Νίμπελ, που θεωρείται ως ένας επίδοξος διάδοχος του Νόιερ.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις