Κ. Σακελλαροπούλου: Σημαντικός ο ρόλος της Εκκλησίας εν μέσω της πανδημίας

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 16:50
UPD:16:56
INTIME NEWS/ Δελτίο τύπου / POOL
A- A A+

Τον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στην ενθάρρυνση και καθοδήγηση του ποιμνίου εν μέσω πανδημίας υπογράμμισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην επικοινωνία της με τους αρχιεπισκόπους Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, και Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για τη στήριξη που προσφέρουν στους πιστούς τη δύσκολη αυτή περίοδο, τονίζοντας το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Εκκλησίας. Παράλληλα, ευχήθηκε στους δυο ιεράρχες το φετινό Πάσχα να αποτελέσει την αφετηρία για την επούλωση των πληγών της ανθρωπότητας και την Ανάστασή της μέσα από το φως.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα και την πίστη μας.

Ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος επισήμανε πόσο επίκαιρο είναι το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η πανανθρώπινη συστράτευση αλληλεγγύης θα νικήσει την πανδημία και τις παρενέργειές της.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή