Δεν τα βρίσκουν Βαλένθια-παίκτες για τις μειώσεις

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 20:49
UPD:20:54
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Ένταση έχει προκύψει στις σχέσεις παικτών και διοίκησης στη Βαλένθια, με αφορμή τις οικονομικές συνέπειες που έχει επιφέρει στο σύλλογο η πανδημία του κορωνοϊού.

Με δηλώσεις του στους «New York Times» ο πρόεδρος των «νυχτερίδων», Ανίλ Μάρθι, παρουσιάστηκε άκρως επικριτικός προς τους παίκτες, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία στο θέμα των μειώσεων που έχει προτείνει ο σύλλογος στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην οικονομική ύφεση που θα ακολουθήσει.

«Δεν λέμε ανοησίες προς τους παίκτες για να μειώσουμε τους μισθούς τους και να εκμεταλλευτούμε με άλλο τρόπο την κατάσταση. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά» τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας και δεξί χέρι του -γεννημένου στη Σιγκαπούρη- ιδιοκτήτη της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ.

Τόνισε ακόμη: «Ολο αυτό δεν είναι σωστό. Δεν είναι ποδοσφαιριστές εναντίον του συλλόγου, ούτε σύλλογος εναντίον των ποδοσφαιριστών. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι.»

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συλλόγους της LaLiga, η διοίκηση των «νυχτερίδων« δεν έχει βρει ακόμη φόρμουλα συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες από την πλευρά τους έστειλαν τη Μ. Τρίτη (14/04) αντιπρόταση προς τη διοίκηση, όμως επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία... απάντηση από την ηγεσία του συλλόγου, γεγονός που πολλαπλασιάζει τον εκνευρισμό.

Πόσω μάλλον, όταν ο Μάρθι επιμένει να διατηρεί υψηλούς τόνους, τονίζοντας στην ίδια συνέντευξη πως «...έχουμε δώσει στους αρχηγούς τα λογιστικά βιβλία για να δουν σε ποια κατάσταση θα βρεθεί ο σύλλογος, εάν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εάν δεν τελειώσει η εφετινή LaLiga, ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος!».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις